header
Omdat de bootcombi vorig jaar in 7 minuten uitverkocht was, willen we er dit jaar wat meer structuur in aanbrengen. Onze stichting valt en staat met onze vrijwilligers en donateurs. Om deze trouwe supporters te bedanken voor hun hulp en steun hebben we besloten om dit jaar de bootcombi als eerst toegankelijk te maken voor deze mensen.

We hebben daarom het volgende bedacht: Ben je donateur van de stichting Breda Loco's? Dan kun je je op http://voorrang.bredalocos.nl/ aanmelden voor een persoonlijke inloglink waarmee je voorrang krijgt op de rest! Donateurs hebben tot woensdag 27 juli 23:59 uur om zichzelf via de website aan te melden. Wij gaan werken op volgorde van binnenkomst, dus wie het eerst komt, het eerst maalt. Dit moeten we doen, omdat we nu eenmaal meer donateurs hebben dan plekken op de boot. Alle kaarten die over zijn gaan daarna de vrije verkoop in! Om altijd de laatste informatie te krijgen omtrent de bootcombi, meld je aan op ons facebookevenement.

Let op: Als je je inschrijft voor de voorrangslink, is dit nog niet de inschrijving voor de bootcombi. Deze volgt later. Je krijgt dan van ons een persoonlijke link om je in te schrijven voor de bootcombi.

Ben je nog geen donateur van onze stichting, maar wil je wel een voorrangslink en ons het komende seizoen steunen bij onze acties? Zoek ons morgen op de open dag op en vul het donatie formulier in!

https://www.facebook.com/events/1063055477097807/

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem