header
Zo. Wij hopen dat iedereen van een mooie awayday naar Sparta is bekomen. De Breda Loco’s kijken terug op een enorm geslaagde dag. Helaas ging de Andro Knel Bokaal verloren, maar onze sfeeractie was een succes. Het nieuwe megadoek, de vissershoedjes en de 250 nieuwe vlaggen gaven in onze ogen veel sfeer. Wij hebben ervan genoten en we hopen dat jullie hetzelfde gedaan hebben.

Komende vrijdag staat de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk op de rol. NAC strijdt nog om de 2e plek, zodat we een betere uitgangspositie in de nacompetitie zullen hebben. De Breda Loco’s zijn van plan dan wederom groots uit te pakken, om onze jongens net het laatste zetje richting de eredivisie te kunnen geven. Dit kan niet zonder jullie allemaal. Op de eerste plaats werken onze acties natuurlijk alleen met jullie hulp. Een megadoek gaat niet naar beneden zonder mensen en de sfeer is alleen zo prachtig, omdat het zo massaal is.

Op de tweede plaats kosten onze acties best wat geld. Om eens een voorbeeld te geven; het doek (12x24 meter) tegen Sparta kost ongeveer €1500 aan verf, stof, gasmaskers, impregneermiddel etc.. In het overzicht kunnen jullie zien wat verf, doek en andere aanverwanten ons ongeveer kosten.
Vaak krijgen we de vraag hoe we dit alles financieren. Dat doen we op 3 manieren. Iedereen kan voor een vast bedrag per jaar €15 donateur worden van onze stichting. Dit gaat via http://www.bredalocos.nl/ Daarnaast halen we via bijvoorbeeld een actie als de bootcombi naar Waalwijk een bescheiden winst die terug de sfeer pot in stroomt. En als laatste collecteren we 1 keer per jaar bij een thuiswedstrijd.

Komende vrijdag zullen onze vrijwilligers gewapend met een collectebus bij de ingangen van het stadion staan. Helaas hebben we geen mobiele pinautomaten, dus zal het doneren via de ouderwetse manier moeten gebeuren, met contanten. Maar zeg nou zelf, na al dat gekloot met pasjes en munten, is het ook wel eens fijn gewoon geld in een gleuf te gooien!

We roepen iedereen op om gul te geven, zodat wij onze acties kunnen voortzetten.

Alvast bedankt, niet alleen voor de donaties, maar ook voor jullie steun.
Zonder jullie geen NAC.

Samen naar de grote markt!

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem