header
We kregen een kleine teleurstelling te verwerken toen we hoorden dat we niet met de auto maar met de bus naar de wedstrijd FC Dordrecht – NAC moeten. Als we dan toch met de bus moeten, dan kan het maar beter een gezellige zijn! Dus laten de Breda Loco`s een bus rijden. Het is carnavalsvrijdag. Dus de bus zal geheel in carnavals sferen zijn!

Vertrek vanaf het stadion is 18.30 uur. Wedstrijd start om 20.00 uur. Paar polonaises over de Krommedijk. Wedstrijd om 21.45 uur afgelopen. Om 22.30 uur kunnen we dus weer terug in Breda zijn. Om het allemaal nóg aantrekkelijker te maken, rijdt de Loco`s bus na de wedstrijd eerst naar het centrum van Breda om de carnavalsliefhebbers af te zetten aan de Haven, alvorens terug te keren naar het Rat Verlegh Stadion.

Vanwege de korte voorbereidingstijd is er deze maal geen online inschrijving op NAContour.nl, maar opgeven per mail.

Wil je mee? Meld je aan via een mail gericht aan info@bredalocos.nl. Vermeld daarin het volgende:
- Je volledige naam (geen nickname)
- Je klantnummer van NAC (achterop je scc, begint met 09)
- Je telefoonnummer

Na inschrijving ontvang je een persoonlijke bevestigingsmail. Zijn bovengenoemde gegevens niet compleet, dan kunnen we je inschrijving niet in behandeling nemen. De totale kosten voor inschrijven bedragen E22,-. Alleen contant betalen, dit doe je voor vertrek op de derde verdieping van Toren 3. Had je al een kaart voor de autocombi? Meld dit er dan even bij, dan betaal je alleen de busreis. Je autocombi kaart blijft geldig als omwisselbiljet, dus deze dien je wel mee te nemen.

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem