header
Je hebt ze al eens gehoord als je vaak op BredaNu Radio 107.3FM of 076radio.nl naar de live radioverslagen van de NAC wedstrijden luistert. De mannen van NACLive zijn er iedere uit- en thuiswedstrijd bij om er voor te zorgen dat de thuisblijver niets hoeft te missen. Dat het NAC supporters zijn blijkt al gauw door de geel zwart doorspekte subjectiviteit van de verslaggeving. En dat is mooi.

De heren radiomakers zijn morgen eveneens van plan om verslag te doen van de hoogtepunten van de wedstrijddag. Laat duidelijk zijn dat de hoogtepunten zich ditmaal VOOR de wedstrijd voltrekken. En daarom zijn ze daar ook aanwezig om verslag te doen. Tussen 16.00 uur en 18.00 uur zullen zijn twee uur lang vanaf de Zilvermeeuw 5 een sfeerimpressie proberen te geven van alle vreugde ende jolijt, goede gesprekken, vrolijke dansjes en diepzinnige beschouwingen op de wereldproblematiek… …Nee, eerlijk, ze staan voor een helse uitdaging om op een schommelige boot enige zinnige praat uit de evenzo hard meezwalkende passagiers te krijgen. Maar des te boeiender maakt het deze radio.

De reporters Sander Waasdorp en Luc Swaan zijn tijdens de bootreis goed te herkennen aan hun, zender en koptelefoon waarmee ze druk de boot rond lopen. Thuisblijvers kunnen al deze spannende avonturen live volgen als ze de site van 076radio.nl bezoeken en daar de live player aanklikken. Houd ook alles bij op hun twitter account.

Heren, good reporting en een behouden vaart!


Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: