header
We maken ons op voor nu al een van de hoogtepuntjes van dit seizoen, de bootcombi naar Waalwijk. Vorige week informeerden we je al over de belangrijkste vertrektijden tijdens deze reis, maar er is vanzelfsprekend veel meer dat je moet weten om een prettige reis te hebben.

- Om 12.00 uur zal cafe Beatrix haar deuren openen.
- Tussen 12.30 uur en 13.30 uur zie je daar twee tafels waar je verdeeld op achternaam (A t/m K en L t/m Z) op vertoon van je bevestigingsmail je boarding pass kan afhalen.
- Deze boarding pass is vereist om tussen 13.30 uur en 13.50 uur in de bussen op P5 te kunnen stappen, die ons naar de boot in Lage Zwaluwe zullen brengen.
- Om 15.00 uur vertrekken we met de Zilvermeeuw 5 vanuit Lage Zwaluwe.
- ZORG DAT JE VOLDOENDE CONTANT GELD BIJ HEBT. OP DE BOOT IS PINNEN NIET MOGELIJK.
- Het is niet toegestaan om eigen drank mee op de boot te nemen.
- Op de boot is er een boven- en benedendek. Beneden klinken de hele reis lang de dampende beats van enkele bekende fraaie DJ`s. Boven zal het wat meer diverse genre klinken. Uiteraard is ook het buitendek geopend voor publiek. Aan boord is voldoende drank en warme snacks.
- Rond 18.00 uur komen we aan in de haven van Waalwijk. Daar zullen op de kade enkele bussen van de Breda Loco`’s klaar staan om iedereen naar het stadion te brengen. Let wel, dit zijn bussen van de Breda Loco`s. Kosten naar aanleiding van zattemans schade zoals kotsen en driftig op de ramen slaan, zullen zoals gebruikelijk op de personen worden verhaald, zodat de Breda Loco`s hun geld kunnen uitgeven aan de zaken waarvoor de stichting in het leven is geroepen.
- Onthoud het nummer van de bus waar je in bent gestapt. Stap na de wedstrijd ook weer in diezelfde bus, om weer terug naar Breda te gaan. De bus rijdt terug naar het Rat Verlegh Stadion.
- De Breda Loco`s benadrukken dat eenieder verantwoordelijk is voor zijn eigen drankgebruik. Word je bij het stadion door de plaatselijke politie beoordeeld als `te dronken om het stadion te mogen betreden`, dan vindt er geen restitutie plaats.

Volg gedurende de reis de aanwijzingen van de aanwezige Scorpions, de stewards en vooral de leden van de Breda Loco`s (BRD LCS) met CREW op hun rug.

Heb je vragen over je bevestigingsmail (ontvangen direct na aanschaf van je bootcombikaart), neem dan contact op met de Breda Loco`’s via info@bredalocos.nl. Houdt de komende dagen de site van de Breda Loco`s in de gaten voor meer informatie.Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: