header
Het moment nadert. De boot naar Waalwijk gaat vertrekken. Dat weten we allemaal. Maar hoe laat? Dat gaan de Breda Loco`s je nu allemaal uitleggen.

Vrijdag 27 november begint het allemaal in Cafe Beatrix. Dit is voor alle bootcombigangers het verzamelpunt van waaruit we vertrekken richting de boot en waar iedereen zijn instructies krijgt. Een kort overzicht van de belangrijkste tijdstippen:

  • In Cafe Beatrix is het van 12.30 uur tot 13.30 uur mogelijk om je toegangsbewijs tot de bus en de boot te verkrijgen. Op vertoon van je bevestigingsmail krijg je deze in ontvangst.

  • Met dit toegangsbewijs kun je tussen 13.30 uur en 13.50 uur een van de bussen betreden die buiten op P5 gereed staan voor vertrek.

  • Deze bussen brengen ons vervolgens naar de haven van Lage Zwaluwe, van waaruit de boot om exact 15.00 uur zal vertrekken.

  • De reis zal ongeveer 3 uur duren, waardoor we rond 18.00 uur aan zullen komen in de haven van Waalwijk. Hier staan bussen klaar om ons naar het stadion van RKC te brengen.

Heb je vragen over je bevestigingsmail (ontvangen direct na aanschaf van je bootcombikaart), neem dan contact op met de Breda Loco`s via info@bredalocos.nl. Houdt de komende dagen de site van de Breda Loco`s in de gaten voor meer informatie.

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: