header
De wedstrijd NAC - Sparta is een affiche om het warm van te krijgen. Niet alleen vanwege het feit dat de twee historische clubs elkaar weer in competitieverband treffen, maar ook de warme vriendschapsband die er al enkele tientallen jaren tussen de supporters van beide clubs bestaat.

Om die reden nodigen we de Sparta supporters uit om voorafgaand aan deze wedstrijd op het voorplein van cafe Beatrix gezamenlijk een biertje te komen drinken. Op het zogenaamde supportersplein voor cafe Beatrix zullen diverse drank- en eet wagens staan, en tevens zal onze dj Wakiyan voor de ondersteunende beats zorgen.

We hoeven haast niemand van de NAC-supporters meer te uit te leggen dat er al jarenlang een goede band is tussen beide supportersgroepen. Dit gaat terug tot het ontstaan van de Andro Knel Bokaal, in het leven geroepen ter nagedachtenis van de verongelukte speler die zowel voor Sparta als NAC uit kwam. NAC en Sparta supporters bezoeken met grote regelmaat elkaars wedstrijden. Recentelijk nog bezochten enkele tientallen fanatieke Spartanen onze nacompetitiewedstrijden om op de B-side en Vak G voor morele en vocale steun te zorgen.

Omdat de thuis editie van de Andro Knel Bokaal komende vrijdag om praktische redenen helaas niet gespeeld kon worden, is er voor dit gastvrije alternatief op het plein voor de Bea gekozen. De activiteiten starten er vanaf 18.00 uur.

We gaan uit van een gastvrij ontvangst van onze vrienden uit Spangen en dat er dit keer veel supporters indrinken bij het stadion. Overigens betekent gastvrij ook dat er bier in het uitvak is!

De Breda Loco`sVorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem