header
Vanavond om 19.12 uur staat het dan eindelijk te gebeuren. Dan openen de Breda Loco`s de inschrijving voor alweer de zesde bootcombi. Het nieuws dat vorige week bekend werd gemaakt, maakte veel los. Op het facebook-event dat de Loco`s aanmaakte, gaven een heule hoop mensen aan op vrijdag 27 november mee te willen gaan. Het belooft vanavond vanaf 19.12 uur dus kort maar hevig te gaan stormen op de server van de Breda Loco`s.

Om jouw inschrijving zo vlot mogelijk te laten verlopen, is het handig als je vooraf een aantal dingen weet:
- Zoals gezegd, om 19.12 uur zal op www.NAContour.nl het inschrijfformulier online verschijnen.
- Op dit inschrijfformulier zijn een aantal verplichte invulvelden: Onder andere de volledige naam van de inschrijver en zijn (S)CC nummer. Deze gegevens moeten met elkaar overeenkomen. Schrijf je ook voor iemand anders in, zorg dan dat je deze gegevens van hen paraat hebt.
- Dubbel ingeschreven namen en (S)CC nummers zullen door de organisatie direct uit de inschrijvingen worden verwijderd. Het heeft dus geen zin om jezelf meerdere malen in te schrijven.
- Er dient bij deze inschrijving direct te worden betaald. Dat kan alleen per iDeal. Deze applicatie zit zoals gebruikelijk in het formulier verwerkt. Inschrijving voor de Bootcombi (bus+boot+wedstrijd) kost zoals bekend E49,- per inschrijving.
- De inschrijving is pas gegarandeerd zodra de betaling gelukt is. Je ontvangt hiervan een bevestigingsmail. Gebruik om die reden ook een email adres waartoe je direct toegang hebt om dit direct te controleren. Let ook op je spambox.
- De kaarten staan op naam en zijn niet overdraagbaar.
- In dit systeem is het helaas niet mogelijk om donateurs voorrang te geven. Maar dat is bij de laatste twee edities ook niet nodig gebleken.
- De mail die je ontvangt is je bewijs van inschrijving en dien je vrijdag 27 november mee te nemen naar Cafe Beatrix, waar je een toegangsbewijs tot de bus en boot overgedragen krijgt.

Je zou nu al het noodzakelijke moeten weten. Happy F5-ing allemaal!

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: