header
De kogel is door de kerk, alle seinen staan op groen, er komt witte rook uit de schoorsteen!! Alle cliches zijn geoorloofd voor de bekendmaking van het heugelijk nieuws vanuit de Breda Loco`s dat de Ark van NOAD weer gaat uitvaren! De bestemming is Waalwijk, waar NAC op vrijdag 27 november aan mag treden tegen de Rooms Katholieke Combinatie.Rederij De Zilvermeeuw heeft de grootste boot uit haar vloot ter beschikking gesteld aan de Breda Loco`s, wat inhoudt dat er weer voldoende ruimte is voor een Black area (benedendeks) en een Yellow area (bovendeks), voorzien van diverse dj-teams, bier, snacks en een bak gezelligheid.

De gehele reis kost in totaal E49,-. Hierbij zit inbegrepen:
- Busreis van Rat Verlegh Stadion naar Lage Zwaluwe;
- Complete bootreis van Lage Zwaluwe naar Waalwijk;
- Busreis Waalwijk-haven naar Mandemakers Stadion;
- Stadionkaart voor de wedstrijd RKC Waalwijk - NAC;
- Busreis van Waalwijk terug naar Breda, Rat Verlegh Stadion.

De vertrektijd van de bussen en de boot is afhankelijk van hoe laat de autoriteiten in Waalwijk ons willen ontvangen, dus die moeten we nog even met potlood opschrijven. De voorgaande jaren was dit vaak tussen 15.00 uur en 15.30 uur vanuit cafe Beatrix.. Maar deze tijd is dus nog onder voorbehoud en kan mogelijk zelfs nog eerder zijn dan 15.00 uur. De Loco`s hopen hierover spoedig uitsluitsel te kunnen geven.

Aanstaande maandag 5 oktober zal om 19.12 uur de inschrijving worden geopend. Inschrijven kan alleen via NAContour.nl

Het is vandaag exact 10 jaar geleden dat de TitaNAC voor het eerst uitvoer naar een uitwedstrijd. Het was destijds op zaterdag 30 september 2005 naar RBC Roosendaal. Dat liet zo`n onvergetelijke indruk achter, dat er daarna nog eens 4 edities volgden richting Waalwijk. Heb je dit nog nooit meegemaakt en ben je benieuwd naar hoe het er op zo’n bootcombi aan toe gaat, check dan eens wat fragmenten op Youtube.

Dit gaat weer legendarisch worden!


Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: