header
We zijn ons aan het opmaken voor DE wedstrijd van het seizoen. Deze wedstrijd is beslissend om wie er veroordeeld zal worden tot het spelen van de nacompetie: NAC of RKC.

Om bij de spelers het belang van deze wedstrijd nog eens extra te onderstrepen, willen we ze bij hun laatste training nog eenmaal een enorme blijk van steun geven. Een prelude voor D-Day moet enorm gaan knallen en de spelers met de kick in het lijf geven, om vervolgens een dag later met diezelfde energie de RKC`ers van het veld te blazen.

Uiteraard wilde NAC hier alle medewerking aan geven. Zoals is speciaal voor deze gelegenheid de training verplaatst van Zundert naar het Rat Verlegh Stadion. Zaterdag zou er oorspronkelijk `s middags worden getraind, maar is verplaatst naar zaterdagochtend 10.30 uur.

Ook NHG (horeca) heeft haar medewerking toegezegd, door de prijs van het bier te verlagen naar 2 euro! Cafe Beatrix is geopend vanaf 10.00 uur. De B-Side is volledig ter onze beschikking.

Neem zaterdag al je vrienden en vriendinnen mee. Een mooie opwarmer voor Koningsdag. We brullen NAC naar die broodnodige punten toe!

Tot zaterdagochtend in het Rat Verlegh Stadion!


Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem