header
In het verleden o.a. bordjesacties, werplinten, shooters, rookpotten, zwaaivlaggen, megadoeken, spandoeken (ondersteunend en scherp ludiek protest), toernooien, loop-/fiets-/ bootcombi`s, 100 jaar NAC Feestavond, diverse shirtjesacties o.a. 6000 shirtjes die 1912-2012 vormen op de Eretribune tijdens 100jaarNAC. En recentelijk de vuurwerkshow voor NAC – Cambuur met het daarbij horende megadoek. Het zijn de bijna vanzelfsprekende onderdelen die jouw NAC-beleving mede maken tot wat het nu is.

Maar dit gebeurt allemaal niet zomaar. Nee, de Breda Loco`s moeten daar keer op keer de centen voor bij elkaar schrapen om dit steeds maar weer voor elkaar te krijgen. Eenmaal per jaar doen zij een beroep op de bezoekers van het stadion die iedere keer van hun acties kunnen genieten. Iedereen kan een bijdrage leveren aan sfeer bevorderende acties die een van de voorwaarden creëren voor het tot stand komen van een heet avondje NAC.

De Breda Loco’s hebben zich de afgelopen maanden flink bezig gehouden met het maken van diverse megadoeken en het regelen en bekostigen van de vuurwerkshow die voor NAC – Cambuur plaats vond. Het megadoek voor Hein van Poppel dat door de brand werd verwoest, werd in enkele dagen opnieuw gemaakt en de vuurwerkshow staat bij ons allen nog op het netvlies gebrand. Ondertussen liggen er nog vele prachtige acties op de plank, te trappelen om in het Rat Verlegh Stadion te mogen worden vertoond.

Voor de thuiswedstrijd tegen Zwolle mogen de Breda Loco´s in het stadion collecteren voor hun activiteiten. Ze staan in flinke aantallen geposteerd achter iedere ingang en zijn te herkennen aan de rinkelende bussen met het logo van de Breda Loco`s er op.

Zorg dus dat je (klein)geld bij je hebt, dat je kan missen. En draag op die manier bij aan het avondje NAC.

NAC and proud of it!

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem