header
Zoals altijd is in het Rat Verlegh Stadion de wedstrijd pas echt afgelopen als Hein langs is geweest. Maar Hein is ernstig ziek en zal vanmiddag tegen half 5 zijn plichtsgetrouwe ronde langs de vier hoekvlaggen voor een allerlaatste keer afleggen.

De naam Hein van Poppel behoeft haast geen introductie meer. Deze vrijwilliger stond vele tientallen jaren klaar voor de club en moet zijn activiteiten staken vanwege een verschrikkelijke ziekte. In overleg met zijn familie is besloten dat Hein na morgen de rest van de wedstrijden die hem nog gegeven zijn vanaf een speciaal plekje op het ereterras zal bekijken.

De Breda Loco`s hebben voor deze gelegenheid een prachtige megavlag gemaakt om dit eerbetoon aan Hein luister bij te zetten. Om dit doek is de afgelopen week veel te doen geweest. Vorig weekend gingen er vele manuren verloren nadat de megavlag voor Hein volledig verloren ging na een korte felle brand in Toren 3, de plek waar we, de Breda Loco`s, ons verblijf hebben. Met man en macht werd er door supporters en sponsors keihard gewerkt om alsnog een megavlag te produceren, zodat Hein een eerbetoon krijgt dat hij verdient.

Blijf vanmiddag na de wedstrijd NAC-az dus nog even zitten. Geef Hein zijn moment. Laat zien waar we als NAC’ers voor staan, in voor- en tegenspoed.

Om die reden ontvang je morgen deze flyer uit handen van de Breda Loco`s waarin we jouw aandacht vragen voor Hein zijn laatste moment of fame. We twijfelen er niet aan dat iedereen hier zijn medewerking aan verleent.

Hup NAC, Hup Heintje!Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: