header
Het schokkende nieuws van de brand in Toren 3 waar de megavlag voor Hein van Poppel verloren ging, ligt ook het bedrijfsleven na aan het hart. De hulpkreet van de Breda Loco`s is gisteren meer dan gehoord. Niet alleen vrijwilligers die zich in grote getalen aanbieden, ook bedrijven uit Breda en omstreken stellen hun loods ter beschikking.

Zo kunnen de Loco’s aanstaande vrijdag aan de slag in een leegstaande loods van de Hero. Ook zaterdag zijn de knutselaars onder de pannen. Wel te weten bij Grond- en Transportbedrijf Wagemakers uit Oudenbosch. Ja inderdaad, dat zijn die mensen die afgelopen zomer ook hebben meegeholpen bij de aanleg van de nieuwe grasmat.

Maar daar bleef het niet bij. Als klap op de vuurpijl kwam kersvers NAC sponsor Azalp.nl met het aanbod om de gemaakte kosten voor het vervaardigen van het doek voor haar rekening te nemen. En die kosten kunnen oplopen tot maar liefst 750 euro. Klasse actie van deze mensen.
De Loco`s willen ook Kobam Dongen bedanken voor het ter beschikking stellen van diverse materialen.

Door deze vereende krachten wordt momenteel het 15x24 meter grote doek aan elkaar genaaid, wordt vervolgens het ontwerp er op gespoten en tot slot (zoals gebruikelijk) geimpregneerd met een brandvertragend middel.
De supporters en het bedrijfsleven zetten er gezamenlijk de schouders onder om Hein aanstaande zondag rond de wedstrijd NAC – az een waardig eerbetoon te kunnen geven.

Sponsors bedankt. Hup NAC!


Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: