header
Op vrijdag 9 augustus viel op de site van NAC tussen de wedstrijdinformatie van NAC - Heerenveen tot onze ontzetting te lezen dat de bierprijs met 5 cent wordt verhoogd naar 2,40 euro. Wij zijn van mening dat 2,35 euro voor een mager bekertje Bavaria toch echt de maximale prijs is. Voor de Breda Loco`s is de maat vol.

Het afgelopen seizoen is er met alle geboden service rond het consumeren van bier voor een gedeelte van de aanhang de lol er al aardig af gegaan. Deze verhoging van de bierprijs draagt alleen maar verder bij aan de ontwikkeling waarbij mondjesmaat afbreuk wordt gedaan aan de stadionbeleving zoals wij die tot op heden kennen en pogen te koesteren. De Breda Loco`s vinden het hoog tijd deze ontwikkeling een halt toe te roepen. We bereiden ons momenteel voor op een gepaste actie.

Aangezien wij onze partner NHG (eigenaar van NAC Horeca) op dit moment niet tegen het hoofd willen stoten, beraden wij ons op een gepaste actie tegen Bavaria. Mogelijk vindt deze actie vandaag al plaats, maar dit kan ook op een later moment zijn.

Stichting Breda Loco`s

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem