header
Sinds 1989 bestaat er een bijzondere band tussen NAC en Sparta supporters. Het jaar dat NAC speler en voormalig Spartaan Andro Knel het leven liet in de SLM-vliegtuigramp in Suriname. Jaarlijks herdenken de supporters van beide clubs hun speler gezamenlijk in een duel om de Andro Knel Bokaal.

Deze wedstrijd kan helaas al een poosje niet meer rondom onderlinge competitieduels gespeeld worden omdat de Spartanen een divisie lager acteren. Daar kan dit jaar verandering in komen als Sparta weet te promoveren via de nacompetitie. Zondag 19 mei hopen we daar een steentje aan bij te kunnen dragen door ze in hun treffen met Helmond Sport te ondersteunen vanaf de Denis Neville tribune. De Breda Loco`s hebben kaarten en een bus geregeld.

Voor slechts 20 euro heb je een compleet verzorgde trip naar het Kasteel. Dat heet, bus + kaartje voor de wedstrijd. De wedstrijd begint om 14.30 uur. Vooraf duiken we er ook nog even de kroeg in als we daar zin in hebben. We zijn welkom. Na de wedstrijd weer op tijd terug naar Breda, want er zijn nog meer feestjes, begrepen we. Wil je mee? Meldt je dan aan via www.NAContour.nl. Doe het snel, want de stoelen zijn zich al vlot aan het vullen! Mis deze trip niet!

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem