header
Bordjesacties, werplinten, rookpotten, zwaaivlaggen, megadoeken, spandoeken (ondersteunend en scherp ludiek protest), toernooien, loop-/fiets-/skelter-/bootcombi`s, 100 jaar NAC Feestavond, duizenden shirtjes die 1912-2012 vormen op de Eretribune. Het zijn de bijna vanzelfsprekende onderdelen die jouw NAC-beleving mede maken tot wat het nu is.

Maar dit gebeurt allemaal niet zomaar. Nee, de Breda Loco`s moeten daar keer op keer de centen voor bij elkaar schrapen om dit steeds maar weer voor elkaar te krijgen. Eenmaal per jaar doen zij een beroep op de bezoekers van het stadion die iedere keer van hun acties kunnen genieten. Iedereen kan een bijdrage leveren aan sfeerbevorderende acties die een van de voorwaarden creeren voor het tot stand komen van een heet avondje NAC.

De Breda Loco`s hebben zich de afgelopen maanden flink bezig gehouden met het vervaardigen van een viertal megadoeken, nadat ze nog op adem aan het komen waren van alle 100 jaar NAC festiviteiten van afgelopen najaar. Ondertussen liggen er nog vele prachtige acties op de plank, te trappelen om in het Rat Verlegh Stadion te mogen worden vertoond. Maak het zaterdagavond mede mogelijk! Voor de thuiswedstrijd tegen Ajax, mogen de Breda Loco`s in het stadion collecteren voor hun activiteiten. Ze zullen in flinke aantallen geposteerd staan achter iedere ingang en zijn te herkennen aan de rinkelende bussen met het logo van de Breda Loco`s er op.

Houdt het avondje NAC in stand en geef gul!

NAC and proud of it!Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem