header
Morgenmiddag is het dan zo ver. Dan maken bijna 250 man zich weer op voor één van de hoogtepunten van het jaar. De Bootcombi naar Waalwijk. Voordat we vertrekken zijn er een aantal zaken die we even goed op een rijtje moeten zetten.

Op de wedstrijddag verzamelen we vanaf 12:00u in Cafe Beatrix. In Cafe Beatrix zitten de Breda Loco`s voor je klaar om je te voorzien van jouw omwisselbiljet voor de wedstrijd, en je boarding pass voor de boot naar Waalwijk. Hiervoor dien je jouw bevestingsmail mee te nemen om aan te kunnen tonen dat jij degene bent die de kaart in ontvangst mag nemen. Zorg dat je dit op tijd hebt gedaan, want om 13.30 uur gaan de Loco`s de tafel afruimen. Vanaf dat tijdstip gaan we namelijk de gereedstaande bussen bevolken die ons vanaf 13.45 uur naar de kade in Lage Zwaluwe gaat brengen.

Er zijn nog steeds een klein aantal kaarten beschikbaar. Deze zijn niet langer meer online te bestellen. Maar wel zaterdagmiddag in Cafe Beatrix tussen 12.00 uur en 13.30 uur bij de tafel van de Breda Loco`s. Hier kan alleen cash afgerekend worden i.v.m. het ontbreken van een pin apparaat. De kosten bedragen 45 euro.

In Lage Zwaluwe zullen we aan boord gaan van de Zilvermeeuw 2. Dit is de grootste boot in het arsenaal van Rederij De Zilvermeeuw, waardoor iedereen op de boot in een verwarmde ruimte kan staan. Op beide verdiepingen zullen DJ’s voor de muzikale omlijsting zorgen. Oh ja, er is bier.

Omstreeks 14:45 uur zal de Ark van Noad gaan uitvaren richting de haven van Waalwijk, alwaar de aankomst staat gepland om 17:45u. Van daaruit zullen we in bussen van de Breda Loco`s naar het stadion van rkc waalwijk worden gebracht.

De Breda Loco`s hebben met de Waalwijkse autoriteiten geregeld dat er buiten het uitvak al een frietkar zal staan. Zodat we bij de ingang niet weer hoeven te gaan dringen om wie er het eerste binnen is voor een warme hap.

Ondanks het feit dat we op de boot goed verwarmd staan, is het sterk aan te raden om je dik aan te kleden. We komen namelijk betrekkelijk vroeg aan bij het stadion. Houd er rekening mee dat je daar ongeveer 3 uur in de kou uit je neus staat te vreten.

Bewaar je boarding pass goed. Voor de terugweg is dit namelijk ook je buskaart terug naar Breda. Let daarbij goed op dat je ook in een bus van de Breda Loco`s stapt.


Resumé:
- Boarding pass en omwisselbiljet afhalen tussen 12.00 uur en 13.30 uur in Cafe Beatrix;
- Neem je bevestingsmail mee om deze zaken in ontvangst te kunnen nemen;
- Laatste bootcombi kaarten te koop in Cafe Beatrix. Cash betalen;
- Bus Stadion naar Lage Zwaluwe, instappen vanaf 13.30 uur;
- Vertrek naar Lage Zwaluwe om 13.45 uur;
- Aankomst haven Waalwijk omstreeks 17.45 uur;
- Bewaar je boarding pass de gehele dag. Is tevens ook je buskaart voor terugweg;
- Kleed je goed aan;
- Vergeet de drie punten niet mee terug te nemen!!

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: