header

Ja hoor, de Breda Loco`s zijn er helemaal klaar voor. De 2012 editie van het 6 tegen 6 toernooi dat zaterdag 4 augustus wordt gehouden onder de rook van het Rat Verlegh Stadion aan de Kwakkelhutstraat (TVC Breda).

Voor het toernooi van zaterdag hebben zich maar liefst 17 enthousiaste teams aangemeld. Op dat het allemaal even atletische afgetrainde sportmannen zijn valt te betwijfelen. Maar dat is gelukkig ook niet de ambitie van dit toernooi. Een relaxt NAC supporters voetbaltoernooi als opmaat naar een gezellig NAC weekend en start van de competitie. En dat doen we met teams met de volgende illustere namen: Breda Loco`s, Rijtje 1, Hoekie B , NAC Fanzine De Rat, RKSVV BVK , FC Ratjetoe, CateNACcio, F7, Harry`s Viskraam, Teamplay@NAC, De Ploppers, Chasse Patat , Pax de Boot, NACforever, FC De Natte Kranten, Lokeren en Team PP.

Zestien teams zullen beginnen nadat ze verdeeld zijn over 4 poules. Daarin speelt ieder team 3 wedstrijden. Vervolgens gaan de nummers 1 en 2 (8 teams) verdeeld over 2 poules uitmaken we de beste van het toernooi zijn. Maar de nummers 3 en 4 uit de eerste poules gaan in eenzelfde poule systeem verder. Waardoor het er op neer komt dat ieder team uiteindelijk minimaal 6 wedstrijden heeft gespeeld. Tenzij het team ook uit komt in de finale om 17.00 uur.

Om het toernooi vlot en doelmatig te doen laten verlopen, vragen we de deelnemers onderstaande goed op te nemen:

- Het toernooi vindt plaats op het Terrein van TVC aan de Kwakkelhustraat 102.
- De wedstrijdleiding is vanaf 12:30u aanwezig zodat je je speelschema kunt ophalen. Ook de kleedkamers zijn vanaf dat moment geopend.
- Je hebt geeneigen kleedkamer, laat hier dus geen waardevolle spullen achter. Stichting Breda Loco`s is niet verantwoordelijk voor eventueel verlies en/of diefstal.
- Het toernooi start om 13:00u en duurt tot +/-17:30u.
- Zorg dat je op tijd bent! Te laat komen opdagen bij de wedstrijd (fluitsignaal wedstrijdleiding) betekend dat de wedstrijd start met 1-0 voor de tegenstander. Na nog eens 5 minuten met 2-0. Meer als 10 minuten te laat betekend een reglementaire 3-0 overwinning voor de tegenstander.
- I.t.t. vorige edities is er dit keer geen barbecue. De kantine van TVC is uiteraard wel gewoon open.
- Teams bestaan uit minimaal 6 en maximaal 8 personen. De wedstrijden worden gespeeld met 6 tegen 6.
- We spelen op kunstgras, dus stalen noppen zijn verboden.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met info@bredalocos.nl

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: