header

Ja hoor, de Breda Loco`s zijn er helemaal klaar voor. De 2012 editie van het 6 tegen 6 toernooi dat zaterdag 4 augustus wordt gehouden onder de rook van het Rat Verlegh Stadion aan de Kwakkelhutstraat (TVC Breda).

Voor het toernooi van zaterdag hebben zich maar liefst 17 enthousiaste teams aangemeld. Op dat het allemaal even atletische afgetrainde sportmannen zijn valt te betwijfelen. Maar dat is gelukkig ook niet de ambitie van dit toernooi. Een relaxt NAC supporters voetbaltoernooi als opmaat naar een gezellig NAC weekend en start van de competitie. En dat doen we met teams met de volgende illustere namen: Breda Loco`s, Rijtje 1, Hoekie B , NAC Fanzine De Rat, RKSVV BVK , FC Ratjetoe, CateNACcio, F7, Harry`s Viskraam, Teamplay@NAC, De Ploppers, Chasse Patat , Pax de Boot, NACforever, FC De Natte Kranten, Lokeren en Team PP.

Zestien teams zullen beginnen nadat ze verdeeld zijn over 4 poules. Daarin speelt ieder team 3 wedstrijden. Vervolgens gaan de nummers 1 en 2 (8 teams) verdeeld over 2 poules uitmaken we de beste van het toernooi zijn. Maar de nummers 3 en 4 uit de eerste poules gaan in eenzelfde poule systeem verder. Waardoor het er op neer komt dat ieder team uiteindelijk minimaal 6 wedstrijden heeft gespeeld. Tenzij het team ook uit komt in de finale om 17.00 uur.

Om het toernooi vlot en doelmatig te doen laten verlo