header
We zetten hem gewoon nog een keer weg. De aanzet tot het nieuwe seizoen. En die start officieel aanstaande zondag 1 juli, als NAC begint met haar allereerste training van het seizoen 2012/2013.

Vanaf 10.30 uur zal John Karelse zijn huidige spelers 1 voor 1 het veld laten betreden. En dat gaat hopelijk gepaard met een grote steun van het aanwezige publiek. De B-side zal namelijk geopend zijn voor de fans en Cafe Beatrix staat de hele ochtend klaar om haar trouwste klanten weer te ontvangen. De Breda Loco`s zullen gedurende anderhalf uur voor de nodige randverschijnselen zorgen.

Momenteel telt de selectie een aantal van 18 spelers. Iedereen, en ook NAC, is er zich van bewust dat dit aantal nog niet genoeg is. Jeffrey van As heeft te kennen gegeven dat hij hier nog zeker 5 man aan toe wil voegen. Met het vertrek van Gorter en Schilder (beiden goed voor ruim 2 ton salaris) is hier ook weer ruimte voor gekomen. Deze salarisruimte is pas sinds een kleine anderhalve week vrij gekomen en het is een utopie om te denken dat deze 5 gewenste spelers er voor aankomende zondag zijn.

Laten we dus aankomende zondag de jongens die er al zijn van harte ondersteunen. Ja, het is een nog wat magere selectie, maar met die discussie heeft de selectie zelf niets te maken. Geef ze zondag toch die dosis vertrouwen mee. Want die lading vertrouwen, dat is al het halve werk. Dat gaan we zelfs met een complete selectie nodig hebben.

De Breda Loco`s, de B-Side Rats en De Rat rekenen op jouw steun!!

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: