header
Een van de bijzondere activiteiten van de Breda Loco`s die het seizoen weer wat meer kleur geven. Het is weer bijna zaterdag, dus iedereen zit weer te stuiteren om de jaarlijkse bootcombi naar Wolluk.

Daarvoor is het voor de deelnemers belangrijk om het volgende te weten:
Aanstaande zaterdag zal rond 12.00 uur cafe Havenzicht aan de Belcrumweg zijn deuren openen. Daar is iedereen welkom voor een drankje, waarmee je automatisch ook de Breda Loco's steunt. Een gedeelte van de drankopbrengst komt namelijk ten goede van de sfeeracties, zo is afgesproken. Bij cafe Havenzicht is het weer aan de overkant van de Belcrumweg waar de Ark van NOAD zal vertrekken. Daar kun je vanaf 14.00 uur kun je boarden. En om klokslag 14.30 uur zal de boot vertrekken. Je begrijpt dat we door het krappe schema op niemand kunnen wachten, dus zorg dat je op tijd bent.
De boot zal over de Mark en het Markkanaal naar Oosterhout varen. Via de sluis gaat de reis verder over het Wilhelminakanaal, de Donge, de Amer en de Bergsche Maas bij Geertruidenberg richting de haven van Waalwijk. Daar zal de boot ergens tussen 17.30 uur en 17.45 uur aankomen, zodat iedereen op tijd is voor de wedstrijd om 18.45 uur.
Ook belangrijk: na de wedstrijd zullen de bussen met bootcombi-gangers vanuit Waalwijk terugrijden naar cafe Havenzicht en NIET naar het stadion.

Even het geheugen opfrissen hoe dit ook alweer allemaal ging? Bekijk het videoverslag van NAC TV gemaakt door de Breda Loco`s, van de laatste editie naar Waalwijk!

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: