header
Met rasse schreden nadert het alweer: de Vreeloofancup! Op 5 juni wordt dit prestigieuze zaalvoetbaltoernooi gehouden in De Lier. Dat is in de buurt van Delft.
Het toernooi wordt georganiseerd door Sparta-supporters. En gezien de geschiedenis tussen NAC en Sparta zijn we als NAC-aanhang uitgenodigd. En daar geven we graag gehoor aan. Ook vorig jaar was er een team van NAC, maar waren er wat weinig supporters. dat team werd overigens (teleurstellend) 3e

Daar gaan we even verandering in brengen uiteraard. De Vreeloofancup moet een traditie worden, waarbij veel NAC aanwezig is en waarbij door de support die beker voor ons is. Toch een voetballoze datum, dus wat let je om je medesupporters aan te moedigen?

De ingrediƫnten zijn er volop: Andere clubs (bijvoorbeeld FC Groningen, RBC, Volendam, Fortuna Sittard, Eindhoven, Haarlem, Sparta natuurlijk en Emmen), goedkoop bier, gezelligheid en zo nog wel meer. Bij genoeg animo regelen wij het vervoer tegen een redelijke prijs, dus ook daarvoor hoef je het niet te laten.

Inschrijfformulier voor het bijwonen (en feesten) van dit toernooi is op zeer korte termijn on line. Ook als je denkt te kunnen voetballen kan je je opgeven voor het team. Ook daarvoor binnenkort een formulier online. Houd de site dus in de gaten.

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem