header
Het is een spannende tijd voor onze club, hoofdzakelijk op bestuurlijk vlak. Bij velen bestaat de angst of 'onze club' nog wel 'onze club' blijft. NAC is toch een bijzondere club, met een unieke sfeer, unieke historie en een eigen gezicht. Dat mag nooit verloren gaan.

Om die unieke cultuur te borgen is deze vastgelegd in een cultuurhandvest. Helaas is NAC van plan om dat cultuurhandvest te verwerpen, en dan nog wel op een van de belangrijkste onderdelen. Aan onze clubkleuren, de kleuren van het shirt waarin onze spelers zich hullen, wordt geen waarde meer gehecht. NAC is van plan om een verkiezing te organiseren voor het uitshirt voor het komende seizoen, waarbij twee van de drie shirts dwars tegen het cultuurhandvest ingaan doordat er voor zeer afwijkende kleuren is gekozen; roze en blauw. Wij zijn van mening dat de clubcultuur niet middels een verkiezing ter discussie mag worden gesteld.

Help dan ook mee aan het beschermen van de clubcultuur; doe het nu het nog kan. Wij verzoeken NAC dringend de verkiezing waarmee het cultuurhandvest naar de prullenbak wordt verwezen niet door te laten gaan, en we willen jou vragen om dit verzoek te ondersteunen. Daarvoor hebben we een petitie opgezet. Laat onze cultuur niet onderhevig zijn aan modegrillen en teken de petitie om onze clubcultuur te behouden op http://www.beschermdeclubcultuur.nl.

Wij willen je hiervoor alvast hartelijk bedanken en hopen je ook volgend seizoen bij onze geel-zwarte trots te zien.

Stichting Breda Loco's
NAC Fanzine De Rat
NAC Museum
NAC Supportersvereniging

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem