header


De voorverkoop voor het lang verwachte muziekfeest UNITED WE DANCE Yellow and Black is van start gegaan!'


Op 24 april vindt de Yellow edition plaats. Dit feest wordt opgeluisterd door diverse (bekendere) bands uit de Bredase pop- en rockscene. Een aantal bands zijn oude bekenden. Zij gaven al acte de presence op NAC CD 'Wir fressen Papagaai'. Alle ingrediënten dus om eens keihard uit je dak te gaan op het allerbeste wat Breda en zeer verre omstreken op dit vlak te bieden heeft!! De avond wordt aan elkaar gepraat door niemand minder dan Pino, dus daar kijk je niet zomaar even overheen.


Voor de liefhebbers van house en dance is er de Black edition op 8 mei. Compleet uit je plaat met een set DJ's die er wezen mag. DJ Vortex (Labyrinth Vortex), Whistle (Shadowlands records) en DJ Zerax (BGP Hardcore) alsmede een mystery act zullen de beats door het dak laten knallen. De avond wordt gehost door Breda's (en misschien wel Nederlands) Hardest MC Dozer.
Kaarten zijn verkrijgbaar via Dozer, Kwek, Von F., het home van de Supportersvereniging en de NAC Administratie (tijdens kantooruren). Entree per editie is €12,50. Wil je beide feesten bezoeken dan kan je een passe partout kopen. Je krijgt dan €5,- korting en betaalt dus maar €20,- voor beide feesten. Plaats van handeling is Poppodium Mezz in Breda, aanvangstijd voor beide avonden is 21.00 uur.


Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: