header
Door allerlei vervelende Intertoto en Europa League beslommeringen hebben we hem een aantal jaar moeten missen, maar over 2 weken mogen we er weer aan!

De Breda Loco`s gaan vanavond in cursus voor verkeersregelaar, om zaterdag 31 juli een voertuig vol muziek, gevolgd door een stoet van 200 man van de Stadionstraat naar de Blauwe Kei te mogen begeleiden. Daar wordt die middag om 16.30 uur de wedstrijd NAC tegen Valenciennes gespeeld.

De eerste Slow Forward in 2007 was een daverend succes. De protestmars tegen de verplichte combi werd groots bezocht en zorgde voor onvergetelijke taferelen. Ook dit jaar is het een protest tegen de verplichte combi, omdat we nog steeds te vaak met dat gedrocht te maken hebben. Vandaar dat het op zaterdag 31 juli weer een vervolg krijgt.

De route is niet veranderd. De stoet zal om 13.00 uur starten en voeren over de volgende straten: We starten in de Stadionstraat en gaan vanaf daar verder over Lunetstraat, Schorsmolenstraat, Fellenoordstraat, Nieuweweg, Marksingel, Godevaert Montensstraat, Eerste Markstraat, Marksingel, Nieuwe Ginnekenstraat, Wilhelminasingel, Wilhelminapark, Generaal Maczekstraat, Korte Ploegstraat, Poolseweg en eindigt op de Blauwe Kei, het sportpark van De Baronie!

Deelname is gratis, alleen de pilsjes niet! Check hier om te kijken hoe top het de eerste editie was.

Kaarten voor de wedstrijd zijn overigens al vanaf aankomende donderdag (22 juli) te verkrijgen bij de volgende adressen:
- Primera Schenk op de Langendijk 13
- Primera Moerwijk op WC Moerwijk
- Foto Sjop Jan Roovers Pr.hendrikstraat 192
- Bruna op WC de Burcht
- Hakkapot op WC de Burcht
- Restaurant La Regina op de Nwe Ginnekenstraat 10 B.

Kaarten kosten: Tribune: €10,- staanplaatsen: €7,50 uur en kinderen t/m 12 en 65+ : €5,-.


Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: