header
De klok begint te tikken. Morgen begint United we Dance! Als je slim bent haal je nog snel een kaartje bij een van de voorverkoopadressen. Doe je dat niet dan kan dat natuurlijk ook altijd nog aan de deur. Inmiddels zijn de Breda Loco`s druk bezig om alles op te bouwen (live.bredalocos.nl). Daarnaast presenteren wij vandaag de grote afsluiter op Black: Evil Activities!Evil Activities is een Nederlandse hardcore DJ. Zijn echte naam is Kelly van Soest. Evil Activities staat ook bekend om zijn liveshows samen met Niels van Hoeckel (Chaosphere) en Michael Kramer (DJ Dazzler). Evil Activities heeft al een aantal nummers uitgebracht, waaronder "Darkness at Noon", "What's Inside Me", "Be Quiet", "Mc's and Dj's", "Bigger Than Ever" en "Sick of my Life". Morgen zal enkel en alleen Kelly optreden, maar dat mag zeker niet baten.
Evil Activities staat sinds 1999 onder contract bij Neophyte`s label Neophyte Records. Zij brachten diverse platen uit die op alle vooraanstaande hardcore-compilaties stonden. In 2003 bracht de formatie een album uit, genaamd "Dedicated". In 2004 maakten ze samen met Neophyte de hits "Alles Kapot" en "One of These Days". In 2005 bracht Evil Activities EP's "Back on Track" en "Never Fall Asleep" uit.

Spoed jezelf dus snel nog even naar een van de voorverkoopadressen, want naast een über geil NAC feest is United we Dance misschien wel hét beste hardcore feest binnen Breda! Goed geluid, goed licht en veel bekende dj`s!

Houd voor meer informatie de volgende sites in de gaten:
www.unitedwedance.nl
unitedwedance.hyves.nl
partyflock.nl/party/176070: United_We_Dance.html

Voorverkoopadressen tot zaterdag 16.00 uur (10 euro excl fee):

Breda:
Special CD-Shop, Moerwijk 14
Tunes Ville, Haagdijk 15
Cafe-Bar `t Paviljoen, Visserstraat 6
Primera Heksenwiel, Heksenwaag 35
NAC S & I-desk en NAC Supportersvereniging, Stadionstraat 23

Prinsenbeek:
Primera Prinsenbeek, Markt 1

Etten-Leur:
Bruna, Markthof 19

Raamsdonksveer:
Poolcafé de Posterij, Wilhelminalaan 2

Oosterhout:
De Music-Store, Arendshof 261

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: