header
Er wordt aankomende zaterdagavond in het Rat Verlegh Stadion niet alleen op Champions League niveau gefeest en gezopen, maar de Breda Loco`s gaan ook hun best doen om het mogelijk te maken dat de finale er prima te volgen zal zijn. Wederom een reden om niet thuis te hoeven blijven, maar naar hét einde-seizoensfeest voor de NAC supporter te komen.

Door middel van diverse schermen verdeeld over 2 verdiepingen hoef je naast de bands, de pilsjes en je NAC-maten ook niets van de CL-finale te missen!

United We Dance opent zijn deuren om 20.00 uur. De finale begint 45 minuten later. Tegelijkertijd beginnen de optredens van Praise The Hero, 666 The Nightmare, Black Cows, Canvas, Fotosynthese, Duratek, The Mindplayer, The Viper, Evil Activities, A-Lusion, En niet te vergeten de huldiging van de Speler van het Jaar, en diverse andere bijzondere uitreikingen.

Er is zaterdagavond kaartverkoop aan de deur. Maar je kunt vooraf je kaartje goedkoper (€10,-) krijgen bij de voorverkoopadressen bij jou in de buurt:

Breda:
Special CD-Shop, Moerwijk 14
Tunes Ville, Haagdijk 15
Café-Bar `t Paviljoen, Visserstraat 6
Primera Heksenwiel, Heksenwaag 35
NAC S&I-Desk & NAC Supportersvereniging, Stadionstraat 23

Prinsenbeek:
Primera Prinsenbeek, Markt 1

Etten-Leur:
Bruna, Markthof 19

Raamsdonksveer:
Poolcafé de Posterij, Wilhelminalaan 2

Oosterhout:
The Music-Store, Arendshof 261

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: