header
22 mei, wat was er dan ook al weer precies te doen? Juist ja United we Dance! De laatste dagen vliegen voorbij, maar zaterdag is het dan eindelijk zo ver! Na een lange tijd van voorbereiden, is zaterdag de dag! En jullie zijn er natuurlijk allemaal bij om dit feest een geweldig feest te laten worden. We zijn bijna aan het einde van de line-up previews, bijna iedereen is voorbij gekomen. Vandaag presenteren de Breda Loco`s met trots, wederom een grote naam op Black: The Viper!Op 15 jarige leeftijd al in aanraking gekomen met het Dj virus, na het gezien te hebben bij vrienden kocht hij z’n eigen draaitafels. Hij begon vele uren te scratchen en mixen, en met succes! In 1995 bracht hij zijn eerste plaat uit, en volgden er nog velen.
Hij heeft ook samen gewerkt met een andere bekende van United we Dance: G-Town Madness. Uit deze samenwerking zijn 2 hele vette platen gekomen. Wat te denken van “Buck ‘em down” en “Here it comes”!

Deze artiest heeft al bijna 600 optredens achter zijn naam staan, een hoop ervaring dus. De mensen die bekend zijn met de hardcore- en hardstyle-scene zijn deze man ongetwijfeld tegengekomen. Hij heeft alle grotere feesten al gehad, wat te denken van:
Defqon 1, Defqon Australië, InQontrol, Masters of Hardcore, Q-Base, Mysteryland, Decibel, Club X on tour, Hardcore4life, Thunderdome, Back2school en ga zo maar door. Een lijst waar je u tegen zegt. Zaterdag kan hij met trots United we Dance aan zijn draaiarchief toevoegen!

Jij kunt hem zelf komen beluisteren en los gaan op zijn geweldige platen! Kom dus gewoon met al je maten lekker stampen onder het genot van een paar pilsjes!Kortom zorg er voor dat je de kaartjes in huis hebt voor de 22e! Dit feest wil je niet missen. Houd voor meer informatie de volgende sites in de gaten:
www.unitedwedance.nl
unitedwedance.hyves.nl
http://partyflock.nl/party/176070:United_We_Dance.html

De oldschool-mensen onder ons die het kaartje direct in de portemonnee willen stoppen en morgen niet in het SV home kunnen zijn, kunnen terecht bij de onderstaande vooverkoopadressen:

Breda:
Special CD-Shop, Moerwijk 14
Tunes Ville, Haagdijk 15
Café-Bar `t Paviljoen, Visserstraat 6
Primera Heksenwiel, Heksenwaag 35
NAC S&I-Desk & NAC Supportersvereniging, Stadionstraat 23

Prinsenbeek:
Primera Prinsenbeek, Markt 1

Etten-Leur:
Bruna, Markthof 19

Raamsdonksveer:
Poolcafé de Posterij, Wilhelminalaan 2

Oosterhout:
The Music-Store, Arendshof 261

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: