header
Mocht het je ontgaan zijn, zaterdag 22 mei is het weet vette party in het Rat Verlegh Stadion. De Breda Loco`s organiseren voor de 7e maal United We Dance. Met dit jaar weer een spetterende line up, waarin voor iedereen wat te vinden is.

Op Yellow is het elk jaar weer een mêlee van rock smaken. Blues, punk, ska, brute metal en rock `n loll. En in die laatste categorie presenteren we: `Canvas`

De band presenteert zich als volgt: “CANVAS! is een feestband uit het Brabantse Raamsdonk. Optredens van deze feesttornado staan bol van stevige feestmuziek aangevuld met veel show, humor, onzin en bijbehorende acts. Deze muzikale chaos laat zich het beste omschrijven als " Rockin' Hoempa " . De bekendere feestnummers, altijd gespeeld op de eigen CANVAS! manier, voeren de boventoon, afgewisseld met eigen werk en de nodige improvisatie op het podium. Met deze bonte mix aan muziekstijlen staat elke zaal, café, of feesttent binnen de kortste keren op zijn kop!”

CANVAS! stond de afgelopen jaren meerdere keren op grote podia met bands als Rowwen Heze, BZB, WC Experience en Mooi Wark. Nu maken zij op 22 mei in het Rat Verlegh Stadion deel uit van de line up van United We Dance.

Canvas geïnterviewd door tilburger ferry van de zaaaandeCanvas sluit het podium af van kwart over 12 tot 2.00 uur. Voor slechts €10,- ben je er bij als je je kaartje aanschaft in de voorverkoop.
De kaarten nog steeds online te bestellen: www.unitedwedance.nl/kaarten

De oldschool-mensen onder ons die het kaartje direct in de portemonnee willen stoppen en morgen niet in het SV home kunnen zijn, kunnen terecht bij de onderstaande vooverkoopadressen:

Breda:
Special CD-Shop, Moerwijk 14
Tunes Ville, Haagdijk 15
Café-Bar `t Paviljoen, Visserstraat 6
Primera Heksenwiel, Heksenwaag 35
NAC S&I-Desk & NAC Supportersvereniging, Stadionstraat 23

Prinsenbeek:
Primera Prinsenbeek, Markt 1

Etten-Leur:
Bruna, Markthof 19

Raamsdonksveer:
Poolcafé de Posterij, Wilhelminalaan 2

Oosterhout:
The Music-Store, Arendshof 261

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: