header
Voor de mensen die nog niet wisten dat op 22 mei het NAC-stadion door de Breda Loco`s wordt omgebouwd tot een ware feesttempel, wordt er hier nog wat aandacht besteed aan het feest. Kom samen met je medesupporter het seizoen in stijl afsluiten onder het genot van een pilsje, en de heerlijke hardstyle-platen van A-Lusion!Met al meer dan 10 jaar ervaring is hij geen onbekende meer achter de draaitafel. Hij heeft eigenlijk al op alle grote feesten mogen draaien. Zo heeft hij onder andere de show mogen stelen op: Defqon 1, Q-Base, InQontrol, Emporium, The Qontinent, Hardbass, Qlimax en ga zo maar door. Er zijn ook nog maar weinig europese landen waar hij nog niet geweest is om op te treden, zelfs in Australië wist hij het publiek op te zwepen!
In 2001 bracht hij zijn eerste plaat uit, en inmiddels heeft hij al 25 eigen producties op zijn naam staan. Onder andere uitgebracht onder het wel bekende Scantraxx-label!

Ook zijn er verschillende remixen door hem gemaakt en is hij de man achter vele complete mix-albums. Hij is tevens lid van de groep Second Identity, dit is de naam waaronder hij samen met Scope Dj optreed. Bekijk ook eens zijn zeer uitgebreide website: www.a-lusion.com!

Kortom een zeer grote naam in de Black Area die je zeker niet mag missen! Zorg er dus voor dat jij deze grote artiest in het Rat Verlegh stadion kan bewonderen. Hij zal van 21:30 tot 23:00 de zaal op z’n kop gaan zetten!

Het duurt nog een kleine week dat het zo ver is, maar de Breda Loco`s kunnen niet meer wachten.
Ook kun je deze week nog wat geld besparen bij het aanschaffen van een kaartje. Aan de deur zal hij namelijk € 15,- euro kosten.

De kaarten nog steeds online te bestellen: www.unitedwedance.nl/kaarten

De oldschool-mensen onder ons die het kaartje direct in de portemonnee willen stoppen en morgen niet in het SV home kunnen zijn, kunnen terecht bij de onderstaande vooverkoopadressen:

Breda:
Special CD-Shop, Moerwijk 14
Tunes Ville, Haagdijk 15
Café-Bar ’t Paviljoen, Visserstraat 6
Primera Heksenwiel, Heksenwaag 35
NAC S&I-Desk & NAC Supportersvereniging, Stadionstraat 23

Prinsenbeek:
Primera Prinsenbeek, Markt 1

Etten-Leur:
Bruna, Markthof 19

Raamsdonksveer:
Poolcafé de Posterij, Wilhelminalaan 2

Oosterhout:
The Music-Store, Arendshof 261

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: