header
De Breda Loco`s are proud to present: Fotosynthese! Een absolute primeur voor United We Dance. Voor het eerst in de geschiedenis van hét eindejaars supportersfeest. Nooit eerder hadden we een rap of hiphop act op een van de podiums staan. En dat ondanks het vele talent dat onze stad rijk is. Hoog tijd om daar eens verandering in te brengen.

Als je in de finale van De Grote Prijs van Nederland staat, dan kunnen we er gewoon niet omheen. In de Bredase rapscene met zijn jonge leeftijd (16) een gevestigde naam, en in het nationale hard aan de weg aan het timmeren. Daar zijn we trots op en die Vak G-er moeten we op ons feestje hebben.


Fotosynthese @ ParadisoDie Bredase tongval klinkt toch altijd beter dan al die anderen. Een normale kerel zou op zijn leeftijd over z`n eigen tong vallen als ze hem zouden proberen na te doen. Maar hij wil niet dat men hem tof vind vanwege zijn leeftijd. En dat dit ook niet nodig is bevestigd hij met de volwassen sound die hij tot dusver voortgebracht heeft.

Een poos geleden was hij al te zien bij StateTV en 101Barz (filmpje) waar hij duidelijk niet onder stoelen of banken stook dat het NAC en Breda is dat hij represent! Afgelopen zomer werd hij ook al gepolst om zijn Kunst te vertonen op United We Dance, nadat hij de show stal op Boogie Down op het Kasteelplein. Op de open dag van NAC trad hij ook al op.

Zoals gezegd stond Fotosynthese als jongste deelnemer ooit in de finale van De Grote Prijs van Nederland. De Grote Prijs van Nederland is de grootste en langstlopende muziekcompetitie van Nederland, met jaarlijkse finales in Paradiso en Melkweg. Eerdere winnaar was onder andere Opgezwolle. Dan sta je in een mooi rijtje mag je zeggen.

Check de geluiden hieronder, `Talent`, opgenomen in ons eigen Rat Verlegh Stadion.En check ook even ‘Hemelvaart’:Fotosynthese staat zaterdag 22 mei in het Rat Verlegh Stadion op United We Dance. Voor slechts €10,- ben je er bij als je je kaartje aanschaft in de voorverkoop.

De kaarten nog steeds online te bestellen: www.unitedwedance.nl/kaarten

De oldschool-mensen onder ons die het kaartje direct in de portemonnee willen stoppen en morgen niet in het SV home kunnen zijn, kunnen terecht bij de onderstaande vooverkoopadressen:

Breda:
Special CD-Shop, Moerwijk 14
Tunes Ville, Haagdijk 15
Café-Bar ’t Paviljoen, Visserstraat 6
Primera Heksenwiel, Heksenwaag 35
NAC S&I-Desk & NAC Supportersvereniging, Stadionstraat 23

Prinsenbeek:
Primera Prinsenbeek, Markt 1

Etten-Leur:
Bruna, Markthof 19

Raamsdonksveer:
Poolcafé de Posterij, Wilhelminalaan 2

Oosterhout:
The Music-Store, Arendshof 261

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: