header
De Breda Loco`s organiseren al weer voor de zoveelste keer hét einde-seizoens-feest voor dié NAC supporter dat met de zomerstop in het vooruitzicht maar geen afscheid kan nemen van het NAC atmosfeertje. Dit seizoen nog eenmaal knallen in het NAC stadion, met United We Dance.

Vandaag zetten we even de spotlight op een van de `artiesten` die een van de podiums zal bestijgen: Dj Pino. De huis-spreekstalmeester van menig forumavond en fandag presentatie is op de Rat ook wel bekend als XXL.

Pino houdt wel van een geintje en zoekt vaak het randje op met zijn muziek keuze. Op het fameuze Goed Fout! Feest van de Breda Loco`s 2,5 jaar terug voelde hij zich dan ook als een vis in het water. Fout Nederlandstalig, Fout Franstalig, Fout Duitstalig, Oud Fout, noem het maar op, alles passeerde de revue en het feest was compleet. Pino is een geliefde DJ in de Loco`s bus. Legendarisch was de volksliederen quiz, toen we de internationale trips naar Heerenveen, Groningen en Kerkrade maakten. Ich bin wie du van Marianne Rosenberg maakte hij zowat tot het lijflied van de Loco`s bus.
Al deze ongein doet zijn werkelijk goede muzieksmaak te weinig eer aan. DJ Pino is namelijk een groot Rock liefhebber. Op het podium van Yellow (rock) zal hij de muzikale intermezzo’s verzorgen tussen de andere grote acts in. Dat wordt knallen op Metallica, AC/DC, Queens of the Stone Age, Slipknot, System of a Down, Nirvana, Pearl Jam, Van Halen, Deep Purple, Dropkick Murphys, Golden Earring, Iron Maiden, Motorhead, Status Que, The Who, Offspring, Black Sabbath, Green Day, The Levellers, en ga maar door. DJ Pino heeft het allemaal in zijn platenkoffer zitten.

DJ Pino zal de acts op het Yellow podium vloeiend aan elkaar praten, maar zal ook onder andere de uitreiking van de Speler van het Jaar en de winnaar van de Prognosecompetitie op zich nemen. Hij heeft het dus maar druk genoeg, die Pino. We hebben er alle vertrouwen in!

Zaterdag 22 mei, United We Dance, Rat Verlegh Stadion, kaarten €10,-. Kijk op www.unitedwedance.nl voor meer informatie.

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: