header
Morgenavond zal in het Rat Verlegh Stadion de uitgestelde actie voor het 10 jarig jubileum van Penders plaatsvinden. De actie zou oorspronkelijk plaatsvinden op 30 januari, maar tijdens de wedstrijd tegen vvv venlo was Penders afwezig vanwege een gebroken neus.

De actie die morgenavond gaat plaatsvinden vergt de nodige medewerking van het publiek. Op de gehele Eretribune zal op elke stoel een tasje met een t-shirtje liggen. Er zijn gele en zwarte shirtjes. Het is essentieel dat ieder shirtje gebruikt wordt op de stoel waarop dat hij is neergelegd. De shirtjes vormen namelijk tezamen namelijk één geheel.

Ga dus geen shirtjes ruilen omdat je een gele mooier vindt dan een zwarte. De actie zou er door mislukken. En dat zou verschrikkelijk zonde zijn van de vele uren die NAC supporters in deze ode aan Penders hebben gestoken. Om maar te zwijgen van de duizenden euro`s die er in zitten van de donateurs en sponsors van de Breda Loco`s.Enkele van de vrijwilligers van de Breda Loco`s die gisterenavond meehielpen met het vullen van de tasjes die morgen op iedere stoel van de Eretribune liggen.De Breda Loco`s vragen iedereen op de Eretribune mee te werken aan deze actie en spreek er elkaar op aan als je ziet dat iemand het niet helemaal begrepen heeft. Rob Penders verdient een mooie actie!


Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: