header
Vanochtend hebben we een laatste overleg gehad in Waalwijk, en de uitkomst daarvan was positief. Dit betekent dat voor het eerst in ruim drie jaar de Ark van NOAD weer zal gaan varen. De reis zal deze keer op 23 januari 2010 zijn, naar de uitwedstrijd tegen RKC.

Na twee keer gebruik te hebben gemaakt van de Zilvermeeuw 5, zal deze maal de Zilvermeeuw 2 de boot van dienst zijn. Deze boot is een stuk groter, wat betekent dat iedereen die dat wil in de koude januarimaand binnen staan. Ook zijn er 50 extra plaatsen waardoor er deze keer 250 man meekan.Op het benedendek van de boot zal weer een mini Black edition worden georganiseerd, en op het bovendek staat DJ Pino achter de knoppen voor de betere feest en gitarenmuziek.

Omdat het op de 23e in verband met gesloten sluizen niet mogelijk is vanaf Breda naar Waalwijk te varen zal de bootcombi deze keer vanuit Lage Zwaluwe vertrekken. Uiteraard wordt er voor vervoer naar de vertreklocatie gezorgd. De bussen die alle deelnemers naar Lage Zwaluwe brengen zullen ongeveer halverwege de middag vanaf het Rat Verlegh Stadion vertrekken.

Meer informatie over de inschrijvings en betalingsmogelijkheden voor dit evenement volgt later de week. Duidelijk is al wel dat donateurs voorrang zullen hebben bij de inschrijving.

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: