header
Er zijn t/m komende zaterdag vele manieren om voor United We Dance aan kaarten te komen. De Breda Loco`s hebben afgelopen zaterdag de hele dag rond gelopen om op Jehoviaanse wijze NAC supporters aan een toegangskaart te helpen. En met succes. Het wordt drukker en drukker.

Helaas hebben zij zaterdag niet iedereen kunnen helpen. Voor deze NAC supporters bestaat er al een poosje de mogelijkheid om kaarten via internet te bestellen. Omdat het langzaam kortdag wordt – aanstaande zaterdag gaan we knallen – is deze internet mogelijkheid slechts nog tot dinsdag 24.00 uur beschikbaar. Dan kunnen de kaarten nog tijdig op de post. Zorg dus dat je voor die tijd je kaart hebt besteld, als je denkt dat je niet meer bij de voorverkoopadressen terecht te kunnen.

Op de onderstaande voorverkoopadressen is het tot zaterdag 23 mei 16.00 uur mogelijk om kaarten te kopen. Hier zijn ze ook nog slechts 10 euro (excl. fee)

Breda
Café Beatrix
Café 't Paviljoen
NAC Infodesk
SV Home
Tunesville (Haagdijk 15)
Primera Heksenwiel

Youpla VOF (Winkelcentrum de Berg)
"Special" CD Shop Moerwijk

Etten-Leur
Music&Movies (voorheen Music Store) Schoolstraat 2

Oosterhout
Music Store (Arendshof 61)

Prinsenbeek
Primera (Markt 1)

De kaarten kosten bij de voorverkoop €10,- (excl fee). Kaarten kosten zaterdag 23 mei aan de deur €15,-. Dus schaf ze zo snel mogelijk aan!Kijk op www.unitedwedance.nl voor meer informatie.

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: