header
Je hebt hard, je hebt harder, en je hebt snoeihard, dit is ongeveer een synoniem voor de Extreme Creators 2 DJ`s uit Breda. De naam doet het deels al vermoeden maar hun optreden zal dit nog eens bevestigen ook. Het zal je dan ook niet verbazen dat deze 2 gasten op het Black-podium staan op United We Dance 23 mei.

Extreme Creators bestaan uit 2 Dj`s, beiden geboren en getogen in Breda en regelmatig te vinden bij NAC. Twee gegevens waar het dus sowieso dus al goed mee zit, en ze kunnen nog eens draaien ook.

DJ P.P.F.
De helft van Extreme Creators bestaat uit DJ P.P.F., tevens is hij onze host op de black-area waar hij met zijn MC-kunsten de muziek zal ondersteunen, en wanneer nodig de zaal zal opzwepen. Een vak apart mag gezegd worden, al heeft hij dit al een aantal keer bewezen aan te kunnen op bijvoorbeeld de UWD Pre-party in het Paviljoen. MC Snotjuh is de naam waaronder hij bekend staat als MC.

Hij begon al met draaien op 14 jarige leeftijd, en op 17 jarige leeftijd begon hij met organiseren van feesten. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in het feit dat hij onderdeel werd van FSD , organisator van het grote feest `FF Stampen Dan`. Ook trad hij toen zelf op, voor het eerst stond hij zijn muziekkunsten te vertonen tegenover 15.000 man! Hierna ging het snel, steeds meer organisaties wilden hem boeken voor feesten en stond hij elk weekend ergens anders te draaien, onder andere op Ground Zero en Braincraking.
Hij staat bekend om de underground-hardcore platen die hij draait en hij mixt alles aan elkaar. 2 jaar geleden besloot hij om samen te gaan werken met DJ Ressurection.

Ressurection.
De andere helft van de Extreme Creators.
Een redelijk jonge DJ 19 jaar maar sinds zijn 3e! ( geen type-fout ) zitten er al hardcorebandjes in z`n muziekinstallatie. Op zijn 16e had hij de bandjes inmiddels allemaal al wel gehoord en besloot hij zelf te gaan draaien in de plaatselijke kroegen. Ook startte hij met het kopen van platen en een paar draaitafels. Dit alles resulteerde in wat nu DJ Ressurection is.

Om 1 bepaalde muziekstyle aan hem toe te kennen zal moeilijk worden, hij draait namelijk alles wat valt onder Hardcore. Van early rave tot speedcore, hij draait het allemaal!
Onder Extreme Creators wordt vooral snoeihard gedraaid, hier staan ze dan ook bekend om. Dit is natuurlijk alleen maar mooi zo aan het einde van de avond, net voordat de mannen van G-town Madness een spetterend Live-optreden neer gaan zetten.
De mannen van Extreme Creators zullen dus zeker te weten een onderdeel uit gaan maken van het succes van UWD, daar hebben de Loco`s namelijk alle vertrouwen in.
United we Dance 23 Mei, alle stijlen van de Hard Dance-afdeling zullen de revue gaan passeren deze avond, Early Rave, Hardstyle, Oldschool en Hardcore. Kortom voor ieder wat wils. Voor iedereen die nog geen kaarten heeft, bezoek snel www.unitedwedance.nl hier kan je online je kaarten kopen, of bekijken waar de verkooppunten zitten bij jou in de buurt. Ook kan je lid worden van de United we Dance hyves: unitedwedance.hyves.nl

ZORG DAT JE ER BIJ BENT 23 mei!!Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: