header
Bordjesacties, werplinten, rookpotten, zwaaivlaggen, spandoeken (ondersteunend en ludiek protest), toernooien, loop-/fiets-/skelter-/bootcombi`s, eindejaarsfeesten, taart voor de selectie, een onnavolgbare ambiance zoals vorige week woensdag tegen Groningen. Het zijn de bijna vanzelfsprekende onderdelen die jouw NAC-beleving mede maken tot wat het nu is.

Maar dit gebeurt allemaal niet zomaar. Nee, de Breda Loco`s moeten daar keer op keer de centen voor bij elkaar schrapen om dit steeds maar weer voor elkaar te krijgen.
Eenmaal per jaar doen wij een beroep op de bezoekers van het stadion die iedere keer van onze acties kunnen genieten. Iedereen kan een bijdrage leveren aan sfeerbevorderende acties die een voorwaarde creƫren voor het tot stand komen van een heet avondje NAC.

Zaterdagavond voor de thuiswedstrijd tegen Volendam, mogen we in het stadion collecteren voor de financiering van onze activiteiten. We zullen geposteerd staan achter iedere ingang en zijn te herkennen aan de rinkelende bussen met het logo van de Breda Loco`s er op.

Houdt het avondje NAC in stand en geef gul!

NAC and proud of it!


Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem