header
De kogel is door de kerk. De Breda Loco`s zien genoeg reden om vrijdagavond 8 augustus met een bus af te gaan reizen richting Engeland voor de oefenpot Blackburn Rovers - NAC. En dat voor een zeer acceptabele prijs.

De hoogte van de prijs is echter wel afhankelijk van het aantal NAC supporters dat mee wil. Namelijk, in het geval dat we met een bus met 50 stoelen afreizen, zullen we €90,- per persoon moeten vragen. Echter, mochten er genoeg aanmeldingen komen voor een dubbeldekker bus, dan kost de reis per persoon slechts €65,- euro. Buitengewoon aantrekkelijk mag je wel zeggen.

Inschrijven kan vanaf nu, op www.nacontour.nl. Ben er snel bij en spread the word. Men is er zelf bij gebaat dat we zo snel mogelijk weten of wij een 90-persoons touringcar kunnen gaan vastleggen.

Donateurs van de Stichting Breda Loco’s hebben voorrang, mocht de bus zijn max bereiken. Ben je nog geen donateur? Zorg dan dat je dat zo snel mogelijk bent. Info over de wijze waarop en moment van betalen volgt later per mail en de bekende sites. Overmaken per bank is in ieder geval al wel mogelijk, via 47.00.77.905 t.n.v. Stichting Breda Loco`s.

Het programma van de reis ziet er als volgt uit:

Vrijdag 8 augustus
18.00 uur. Toren 3 wordt geopend om te verzamelen voor vertrek.
18.45 uur. De bus staat klaar bij het stadion, gereed om ingeladen te worden.
19.00 uur. Vertek vanaf het Rat Verlegh Stadion voor de directe heenreis naar Calais
23.00 uur. Aankomst in Calais, Douane en inchecken voor overtocht met de Euroshuttle.
23.30 uur (GB Tijd). Rond deze tijd arriveren we in Folkestone. Deze tijd is bij benadering en onder voorbehoud van de dienstregeling van de Euroshuttle. Daarna vervolgen we onze weg naar Blackburn.

Zaterdag 9 augustus
09.30 uur. Rond deze tijd arriveren we bij het stadion van Blackburn Rovers. Men is hierna in de gelegenheid om Blackburn in te gaan. Vanaf 13.00 uur zijn de kassa’s bij het stadion geopend. Om 15.00 uur begint de wedstrijd. De prijs van het kaartje wordt pas over 2,5 week bekend gemaakt. Na de wedstrijd hebben we nog 3 uur vrij in te vullen tijd.
20.00 uur. Iedereen wordt geacht aanwezig te zijn bij de bus, zodat we compleet kunnen vertrekken uit Blackburn voor de terugreis naar Folkestone.

Zondag 10 augustus
05.00 uur. Aankomst in Folkestone en inchecken voor de Euroshuttle. 07.00 uur. (EU Tijd) rond deze tijd arriveren we in Calais . Deze tijd is bij benadering en onder voorbehoud van de dienstregeling van de Euroshuttle. Aansluitend vervolgen we onze route naar Breda .
11.00 uur. Aankomst in Breda.

Schrijf je snel in op WWW.NACONTOUR.NL!!


Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: