header
Zaterdag 9 augustus, Blackburn Rovers – NAC Breda. Daar willen heel veel NAC`ers bij zijn. Kijk je er echter enorm tegen op om zelf 9 uur achtereen naar het westen van Engeland te moeten rijden (let op, linksom over de roundabouts). Of het risico te lopen dat je 200 euro voor een vliegticket van Easyet te moeten betalen die de dag ervoor nog slechts 50 euro kostte?

De Breda Loco`s begrijpen je volkomen. Daarom zijn wij op dit moment de mogelijkheden aan het bekijken om met de bus de reis naar de andere kant van de noordzee te kunnen gaan maken. Dit met als insteek, een acceptabele reistijd en bovenal een voor zoveel mogelijk mensen betaalbare prijs. En ook niet onbelangrijk: dat het je geen werkdag kost.

De bedoeling is om in de loop van vrijdagavond 8 augustus in Breda te vertrekken. De reis zal door de Kanaaltunnel gaan, waarna er in de loop van de ochtend de bus in Blackburn zal arriveren. Ruim op tijd om een pint te vatten en de stad en stadion te bezichtigen.
Om de kosten voor een overnachting en de busreis zelf te besparen, zal de bus enkele uren na de wedstrijd vertrekken richting Breda, om vervolgens in de vroege zondagochtend weer thuis te zijn.
De verwachting is dat de prijs ergens tussen de 70 en de 90 euro uitkomt, maar pin ons er niet op vast, er kan nog vanalles gebeuren.
Terwijl de wij aan het stoeien zijn met diverse offertes, horen wij graag wat de animo is voor een dergelijke reis.

Let wel, dit hele plan is onder voorbehoud. Er is nog geen busreis vastgelegd door de Loco`s. Wij zullen aan de hand van de gepeilde animo de knoop doorhakken over wat wij gaan organiseren. We zullen zo snel mogelijk met info komen, waarna wellicht een inschrijving geopend zal kunnen worden.

Hou de site in de gaten als je het niet wilt missen!

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: