header
De afgelopen open dag van NAC betekende voor een groot deel van de aanwezige jeugd (tot en met 15 jaar) maar 1 ding. Niet het scoren van een handtekening, niet op de foto met de nieuwe NAC-spelers maar het winnen van de Breda Loco's Jumpwedstrijd. Het gevolg? 250 jumpende kinderen in buurthuis de Meidoorn.

Waar de Breda Loco's een groot deel van de organisatie op zich namen; zoals het organiseren van een 35 meter hoge vlucht de lucht in met een hoogwerker, het paaien van nieuwe donateurs, het verkopen van merchandise en de organisatie van het podium, waar artiesten optraden zoals Denans, Frank Verkooyen, Albert Broosens (tijdens de spelerspresentatie) en DJ Wakiyan, trok 1 activiteit misschien wel het meeste bekijks: De Breda Loco's Jumpwedstrijd.

Het belang om te winnen was voor de meeste kinderen groot. Niet zo vreemd echter. Deelname aan de wedstrijd was gratis en de winnaar kon zich alvast gaan opmaken voor een feestje. Ter waarde van zo'n €1500,- beloofden de Breda Loco's langs te komen, met minimaal 2 Dj's, 1 MC, en dat ook nog eens inclusief audio en licht. De beste jumper werd een mooi optreden beloofd.

De vader van de winnende jumper maakte al snel bekend dat hij van de gelegenheid gebruik wilde maken om eens goed uit te pakken. Daarom werden aanstaande vrijdag om 2 uur in buurthuis de Meidoorn maar liefst 250 schoolgenootjes verwacht!

Klik op Open Dag 2007 voor o.a. het artikel in BN de Stem.

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: