header
Zoals jullie allen al wel weten begint morgen de open dag van NAC. De meeste seizoenkaarthouders hebben naast hun seizoenskaart afgelopen weken een donateurskaartje van de Breda Loco's in de bus ontvangen. Maar mocht je jezelf hiervoor nog niet hebben ingeschreven dan is het erg verstandig om dat morgen even te doen!

Er zal zich namelijk een hoogwerker op het terrein van NAC bevinden waar donateurs, voor maar liefst 2 i.p.v. 5 euro, vijfendertig meter hoog de lucht mee in kunnen, om foto's te maken van het Rat Verlegh-stadion, maar tevens ook de skyline van Breda.

Naast de grote loterij, waar je, voor maar 50 cent per lotje, kans maakt op een reischeque ter waarde van 100 en 1000 euro vind er ook een loterij plaats voor nieuwe donateurs. Mocht je jezelf morgen inschrijven als nieuwe donateur dan maak je kans op een reischeque ter waarde van maar liefst 250 euro!

De prijsuitreiking van de loterijen zal zich om 4 uur bevinden op het Breda Loco's podium, waar de gehele dag artiesten voor alle NAC-supporters komen optreden en zich ook de presentatie bevindt van nieuwe spelers met daarnaast een optreden van Albert Brosens.

Als donateur ontvang je 6 keer per jaar ons donateursblad 'de Loco', krijg je voorrang op de Breda Loco's bus en een donateurspas waar je vele kortingen mee kan krijgen.

Daarnaast steun je vrijwel alle sfeeracties in het stadion! Reden te meer om morgen naar de Breda Loco's stand te lopen en een donateurskaartje in te vullen.

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: