header
Ook dit jaar weer een Loco's bus en dat het gehele seizoen in busje 7!

Waar wij jullie wel op attent moeten maken is dat Loco's donateuren uiteindelijk voorrang zullen krijgen bij het inschrijven voor de Loco's bus. Schrijf je dus snel in!

Daar krijg je overigens dan wel een heel hoogstaand blaadje voor in je brievenbus en een donateurspas met vele kortingen.

De inschrijvingen van de Loco's bus vinden plaats 3 weken tot 2 weken voor de wedstrijd zodat de Loco's minder risico lopen op lege plekken. De rest wordt dan aangevuld door NAC en Ticketbox-verkopen.

Mocht je te laat zijn dan kun je het altijd via NAC proberen. Al kan het een moeilijk verhaal worden om bij ons in de bus te zitten!

Tijdens de wedstrijd zal er evenementenbier geschonken worden in het gastenvak en zijn vlaggen met stokken van maximaal 1 meter toegestaan. Wel geldt er, zoals bij alle B- en C-wedstrijden, de pasfotoverplichting en op de heenreis een verbod op verkoop/in bezit hebben van alcoholhoudende drank.

Op de wedstrijddag kan men instappen vanaf 11.15u. Wees op tijd want NAC zal de regels dit jaar strenger hanteren en laatkomers laten staan. De eerste 9 bussen gaan rijden om 11.45u.

Wil je mee met de Loco's bus?

Bezoek dan snel www.nacontour.nl. Hier kun je jezelf het hele seizoen inschrijven op de Loco's bus.

Mocht je nog vragen hebben mail dan inschrijvingen@nacontour.nl

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: