header
Het Breda Loco`s 6 tegen 6 toernooi belooft weer een succes te worden. Op het moment van spreken zijn er nog 10 plekken open.

Zaterdag 28 juli, rustdag van het Spanjaardsgat toernooi. De eerste wedstrijd vangt aan om 11.00 uur op het kunstgrasveld naast het Rat Verlegh Stadion. Dus zorg dat je op tijd bent. Om 17.45 uur zal de finale plaatsvinden. In die tussentijd is er naast het voetballen genoeg vertier. Le Carnac is al om 10.00 uur geopend en voor de kinderen is er een springkussen. Als afsluiting van het toernooi; een overheerlijke barbecue!

Je kunt je team als volgt opgeven. Vul dit inschrijfformulier volledig in. Geef aan hoe jullie willen betalen. Dat kan middels overmaken. Het kan ook donderdag 19 juli in Toren 3 tussen 20.00 en 22.00 uur. De kosten zijn 100 euro per team (max. 8 pers.). Deel dat door 8 en je komt op 12,50 euro per persoon uit. Ieder team ontvangt hiervoor 8 bonnen voor de barbecue die in deze prijs verwerkt zit.

Kom je niet om mee te voetballen, maar wil je wel mee kunnen pikken van de barbecue, schrijf je dan in door een mail te sturen naar dozer@bredalocos.nl . De kosten hiervan zijn 12,50 euro. De barbecue start rond 17:45 uur.

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: