header
Terug van weggeweest! Het Breda Loco's 6 tegen 6 voetbaltoernooi.

De laatste editie was een groot succes. We vonden de zomerstop te lang duren. Drie weken voor de uitvoeringsdatum werd het idee uit de grond gestamd en binnen no time waren alle 28 teamplekken bezet! Alle NAC supportersgroepen waren vertegenwoordigt. Ook als er niet gevoetbald werd, kon iedereen zich bezig houden. Zo was er genoeg bier, voor de wat kleineren was er een springkussen en een DJ voor de wat groteren. Na het toernooi was er een uitgebreide barbecue.

Vrijdag 27 en zondag 29 juli is er het Spanjaardsgat toernooi. We prikken de zaterdag er tussenin om het 6x6 toernooi op de velden bij het Rat Verlegh Stadion plaats te laten vinden.

Nagenoeg dezelfde opzet als de laatste editie. Echter deze keer slechts 24 teams in plaats van 28. Dit zodat er meer gevoetbald kan worden.

Het toernooi zal er als volgt uit komen te zien: De 24 teams worden verdeeld over 6 poules. De poule winnaars en de 2 beste nummers 2 gaan door naar de finales. De wedstrijden duren 14 minuten waarbij niet van helft gewisseld zal worden. Voor een team kan je maximaal 8 personen opgeven. Het toernooi begint om 11.00 uur. Teams dienen een half uur voor hun eerste wedstrijd aanwezig te zijn. Le Carnac is al om 10.00 uur geopend. Voor de kinderen is er weer een springkussen aanwezig! De finale zal op 17.15 uur plaatsvinden. Met daaropvolgend de prijsuitreiking. De barbecue zal om half 6 geopend worden en zal stoppen... tot het op is. Het feest zal duren tot een uur of 23.00 uur. Meestal de tijd om de stad in te duiken.

Je kunt je team als volgt opgeven. Vul dit inschrijfformulier volledig in. Geef aan hoe jullie willen betalen. Dat kan middels overmaken. Het kan aankomende vrijdag op het ┬┤nieuwe ronde, nieuwe kansen┬┤ feest bij onze penningmeester HV, of 19 juli in Toren 3 tussen 20.00 en 22.00 uur. De kosten zijn 100 euro per team. Deel dat door 8 en je komt op 12,50 euro per persoon uit. Ieder team ontvangt hiervoor 8 bonnen voor de barbecue die in deze prijs verwerkt zit.

Maak je NAC voetbalweekend compleet en geef je team snel op! De vorige editie hadden we nog een wachtlijst. Houd er rekening mee dat we dit keer 4 teams minder kunnen indelen.

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: