header
Zaterdag 21 oktober vertrekt de boot richting Wolluk om 15.30 uur STIPT. Er wordt dus op niemand gewacht.

Inmiddels is het volledige programma van die dag bekend:

- Ook dit jaar hebben we Café Havenzicht bereid gevonden om de deuren te openen. Vanaf 12.00 uur kun je daar terecht om je mentaal voor te bereiden op deze loodzware tocht. De mazzelaars die op het laatste moment nog een kaartje hebben bemachtigd kunnen die ophalen (en evt. betalen) bij de Loco's tafel in Havenzicht. Waar staat die tafel ?? Binnen ergens met cola en een Loco's logo voor herkenning erop!
- Om 14.45 uur vertrek richting de haven. Toegang tot de boot krijg je op vertoon van je boardingpas bij de ingang van de haven aan de Belcrumweg. Eenmaal aan boord is het niet mogelijk om nog even van boord te gaan. Dit om verstekelingen te voorkomen bij deze razend populaire tocht.
- Het is niet toegestaan eigen drank mee aan boord te nemen en houdt er rekening mee dat de keuken op de boot gesloten blijft.
- We doen er ongeveer 3,15 uur over om van Breda naar Wolluk te varen.
- Aangekomen in Wolluk gaan principiële pasfotoweigeraars op eigen gelegenheid weer richting Breda de rest van de 200 deelnemers stapt in de gereedstaande bussen voor een korte rit naar het stadion.
- De politie in Waalwijk heeft aangegeven dat overmatig drankgebruik niet zal worden getolereerd en dat deze mensen de toegang tot de wedstrijd zal worden ontzegd. Houdt hier rekening mee.
- In de bus krijg je je wedstrijdkaartje uitgereikt. Bewaar die goed want het is tevens je ticket voor de busreis terug.
- LET OP !!!! Dit is een wedstrijd met uitkaartregeling dus bij het stadion wordt je SCC gescand. Heb je geen pasfoto ingeleverd dan wordt je de toegang tot de wedstrijd ontzegd. Vergeet je SCC dus niet ! Je SCC is ook niet overdraagbaar. Als je niet zeker weet of je pasfoto bij NAC is geregistreerd neem dan tijdig contact op met de NAC administratie. Dit voorkomt problemen op de dag zelf.
- Na de wedstrijd vertrek je met de gereedstaande Breda Loco's bussen weer richting Breda waar je wordt afgezet op de Belcrumweg.
- Café Havenzicht is dan klaar om voor de liefhebbers nog een afzakkertje te tappen.

In Havenzicht vanaf 12.00 uur, op de boot en in Havenzicht bij terugkeer, zal het geheel muzikaal worden begeleid door de DJ's Stampede, Vortex, Wakiyan en Whistle. Onze eigen onnavolgbare MC Dozer zal uiteraard niet ontbreken.

Voor de goede orde:
De Breda Loco's zijn niet verantwoordelijk als je om wat voor reden dan ook de toegang tot het stadion wordt
ontzegd. Er vindt dan ook geen terugstorting van je geld plaats. Het in het bezit zijn van een uitkaart en de mate van drankgebruik is je eigen verantwoording. Niet die van de Breda Loco's.
Ons uitgangspunt is in ieder geval een dag vol plezier en 3 punten mee terug naar Breda.


Tot 21 oktober op de Ark van NOAD

Stichting Breda Loco's

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: