header
Ja dames en heren. De Breda Loco's zijn al hard aan de slag om de bootcombi tot een groot succes te laten komen. Om de voorbereiding helemaal vlekkeloos te kunnen laten verlopen, hebben we ook de hulp nodig van hun enthousiaste deelnemers.

Om de 200 toegangskaarten voor de wedstrijd bij NAC te kunnen vastleggen, zijn ook alle SCC nummers nodig. Bij de inschrijving de afgelopen weken, kon het zo zijn dat een aanmelder nog niet in het bezit was van zijn SCC nummer en werd verteld dat de persoon, zodra hij die had, kon mailen naar tweety@bredalocos.nl. Dit is nog niet door iedereen gedaan.

Wil je zeker weten dat je 21 oktober met de boot mee naar Wolluk kan, mail dan je SCC nummer naar tweety@bredalocos.nl. Zet er voor de handigheid ook je boarding pass nummer bij. Dat zoekt sneller op in de administratie.

Belangrijke mededeling voor de online-inschrijvers: Je inschrijving is pas definitief als je betaald hebt. Dat kan zondag 27 augustus (NAC-Ajax) van 13.00 uur tot 14.15 uur in SV home. De tafel waar je moet betalen is herkenbaar aan Breda Loco's logo wat erop staat.
De mensen die hun SCC nummer nog niet bekend hebben gemaakt kunnen ook hier van deze gelegenheid gebruik maken dit alsnog te doen.

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: