header
Alles lijkt er op dat de Ark van NOAD editie 2006 weer stampertje vol zal gaan afvaren. Tijdens de open dag wisselden de boarding passen vlot van eigenaar. Ook afgelopen zaterdag bij het stadion gingen er enkele tientallen over tafel.

Op het moment zijn er nog zo'n veertig van de tweehonderd kaarten beschikbaar. Deze zullen vanaf heden te reserveren zijn op de site van de Breda Loco's. Let wel: Je inschrijving is pas definitief als je betaald hebt. Dat kan zondag 27 augustus (NAC-Ajax) van 13.00 uur tot 14.15 uur in SV home. De tafel waar je moet betalen is herkenbaar aan Breda Loco's logo wat erop staat.

Er geldt voor deze wedstrijd zoals altijd een uitkaartverplichting. Wat betekent pasfotoregistratie. Voldoe je niet aan die eis, dan is dit op eigen risico. In dit geval echter ook geen geld retour.

De reis kost à €45. Voor deze prijs ben je verzekerd van een plaats op de Ark van NOAD met meer dan genoeg bier en dj's aan boord, je kaartje voor de wedstrijd rkc - NAC, busvervoer van de wollukse haven naar het rkc-stadion en de busreis terug naar café Havenzicht.

>>>>>> Schrijf je hier in voor de Bootcombi! <<<<<<


Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: