header
De Open Dag van afgelopen zondag heeft de Breda Loco's en de Supportersvereniging een hoop nieuwe leden en donateurs opgeleverd. Wellicht heeft de actie van Bavaria daar ook een groot aandeel in gehad. Bij aanmelding en/of verlenging van het lidmaat- of donateurschap ontvangt de aanmelder een tegoedbon voor een krat Bavaria.

Komende zaterdag is de (enige) mogelijkheid om die tegoedbon in te wisselen voor een kratje Lieshouts gerstennat. Tussen 10.00 en 13.00 uur zal de truck van Bavaria op de stadionhoek bij de Jeugdopleidingen geposteerd staan.

Ben je afgelopen zondag nog niet in de gelegenheid gekomen om donateur van de Stichting Breda Loco's te worden en vind je de combinatie met een krat bier wel aantrekkelijk, dan wordt je zaterdag alsnog die kans geboden. Wordt ter plekke donateur en ontvang gelijk een tegoedbon voor je krat Bavaria een paar meter verder!

Bootcombi
Maar dit is niet de enige reden dat de Breda Loco's hun kraampje bij het stadion uitstallen. Zaterdag is er nog de mogelijkheid om je in te schrijven voor de Bootcombi naar rkc, zaterdag 21 oktober. Op dit moment zijn er nog enkele tientallen kaarten beschikbaar voor de Ark van NOAD waar 200 NAC-supporters op kunnen.

Voor 45 euro ben je verzekerd van, de bootreis naar Waalwijk met de nodige muzikale en alcoholische entertainment, de busreis voor het laatste stukje van de haven naar het stadion, je kaartje voor de wedstrijd, de busreis terug naar café Havenzicht en een onvergetelijke ervaring.

Let wel: Omdat deze wedstrijd in de B-categorie is ingeschaald, dien je voor het aanschaffen van een kaart in bezit te zijn van een SCC met uitkaart! Er zal dus worden gecontroleerd op pasfotoregistratie. Heb je die pasfoto nog niet ingeleverd, zorg dat je dat voor die tijd hebt gedaan. Wil je alsnog zonder pasfoto aan boord, is dat geheel op eigen risico. In dit geval geldt dus ook geen geld retour.

Resumé:
Zaterdag 12 augustus, tussen 10.00 en 13.00 uur, Rat Verlegh Stadion, hoek Jeugdopleidingen/trainingsvelden.
- Aanmelden voor donateurschap (à €15,-) voor de Stichting Breda Loco's en ontvang tegoedbon;
- Tegoedbon inwisselen voor krat Bavaria;
- Inschrijven voor de Bootcombi naar Waalwijk.

Be there!

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: