header
Zaterdag 21 oktober 2006 vaart de Ark van NOAD weer uit. Deze keer gaat de reis naar de uitwedstijd tegen rkc wolluk!

De inschrijving voor dit evenement start zondag 6 augustus op de Open Dag van NAC in de stand van de Breda Loco's op het supportersplein op de hoek B-side/Eretribune. Voor je inschrijving hebben de Breda Loco's nodig: ja naw gegevens, (mobiel) nummer, email adres, en bovenal je SCC nummer (is je SCC nog niet bekend dan z.s.m. mailen naar tweety @ bredalocos.nl). Er geldt voor deze wedstrijd zoals altijd namelijk een uitkaartverplichting. Wat betekent pasfotoregistratie. Voldoe je niet aan die eis, dan is dit op eigen risico. In dit geval echter ook geen geld retour.

De reis kost à €45,=. Uiteraard is het zondag meten contant afrekenen, pas dan is je inschrijving zeker. Voor deze prijs ben je verzekerd van een plaats op de Ark van NOAD met meer dan genoeg bier en dj's aan boord, je kaartje voor de wedstrijd rkc - NAC, busvervoer van de wollukse haven naar het rkc-stadion en de busreis terug naar café Havenzicht.

De Dag van de reis zal er als volgt uit gaan zien. Op vertoon van je boarding pass die je zondag ontvangt, kun je vanaf 13.45 uur in café Havenzicht je wedstrijdkaartje ophalen. Let op: zorg dat je je SCC bij hebt. Er is controle op uitkaart met pasfotoregistratie!! Vervolgens kun je vanaf 14.45 uur aan boord van de Zilvermeeuw. Om 15.30 uur zal de Ark van NOAD afvaren richting Wolluk. Aangekomen in de Haven van de schoenenlappers, zullen we in bussen vervoerd worden richting het stadion. Na de wedstrijd zullen de bussen gelijk klaarstaan om je terug te vervoeren richting Breda.

Er is plek voor slechts 200 NAC-supporters. Zorg dat je er zondag op tijd bij bent: Vol = vol

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: