header
Zaterdag 20 mei is het weer zover. United We Dance, het jaarlijkse eindfeest georgansieerd door de Stichting Breda Loco's, in samenwerking met NAC en Le Carnac!

Dit keer zullen in het Rat Verlegh Stadion weer 3 podia's gevuld zijn met een scala aan artiesten. Voor ieder wat wils. Voor de één zijn er de Black Cows, The Gecko Brothers en de Skabadivers. Voor de ander zullen bijvoorbeeld DJ Outblast en G-town Madness aardig in de oren klinken. Op het White podium zullen een aantal artiesten het Nederlandstalige lied gaan verkondigen, waar tevens ook de speler- en supporter van het jaar zullen worden uitgeroepen. Kijk op de flyer voor de complete Line-up.

Vandaag voor de thuiswedstrijd tegen NEC zullen rond het stadion zul je de verkooppunten herkennen aan de flyerende mensen bij de Bea en de ingangen van diverse vakken, waar bij enkele bekende gezichten van de Breda Loco's de kaarten verkrijgbaar zijn.
Na de wedstrijd moet u goed rond kijken in de Bea en het supportershome, alwaar ook nog kaarten te koop zullen zijn.

Voor dit evenement zijn maarliefst duizend kaarten verkrijgbaar. De kaarten kosten nu nog maar €15,-. Zaterdag 20 mei zullen ze aan de deur €19,12 kosten. Voor dit geld krijg je, behalve een groot feest, bij binnenkomst 2 consumpties en een leuke gadget kado.

Dus let bij aankomst bij het stadion op de flyerende mensen!

Tot vanavond!

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem

Gerelateerd: