header
De laatste tijd zien we steeds meer vlaggen in het Rat Verlegh Stadion, en dat is heel mooi. Maar het kan nog veel meer, en daarom roepen wij iedereen op om zelf een vlag te maken en er op de tribunes mee te gaan zwaaien.
Hoe maak je nou zo'n vlag? Dat is niet zo moeilijk. Voor de stok gebruik je een buigzame pvc pijp die tussen de 30 en 50 mm dik is en minimaal 2 meter lang. Voor de stof kun je het beste een stuk gebruiken van 2 bij 3 meter, goedkoop verkrijgbaar op de diverse weekmarkten.
Het ontwerp maak je natuurlijk zelf. Je kunt je laten inspireren door te kijken naar de vele verschillende vlaggen die er nu al in het stadion te zien zijn. Laat je moeder, vriendin of iemand anders die handig is met een naaimachine de vlag in elkaar knutselen en dan heb je een prachtig zelf ontworpen NAC vlag waar mee je in het stadion de blits kan maken. Maak een brede zoom waar de stok doorheen kan en zorg er voor dat de vlag stevig vast komt te zitten aan de stok. Maak ook aan de randen van de vlag een zoom, zodat de vlag langer mee gaat.

Na de wedstrijd kun je er voor kiezen om de vlag weer mee naar huis te nemen, maar je kunt de vlag ook achterlaten in de vlaggen garderobe onder de B-Side. Zet dan wel even je naam op de vlaggenstok zodat je de volgende wedstrijd niet ver hoeft te zoeken.
Als je twijfel hebt over je vlag, stuur dan even een mailtje naar de supporters coördinator van NAC, rprins@nac.nl. Hij kan dan bekijken of je vlag geschikt is om in het stadion mee te zwaaien.

Voor andere vragen en of opmerkingen kun je mailen naar tweety@bredalocos.nl).

Succes met maken van je eigen NAC vlag!!

Bron : SBL, BSR, Pride of the South, Combilozen, SV, B-Side Maniacs en De Rat

Vorig nieuwsitemVolgend nieuwsitem